ΤΙ ΕΙΝΑΙ CRYOSAUNA;

Η Cryosauna είναι θεραπευτική μέθοδος της κοσμητικής ιατρικής, που εξασφαλίζει ευεργετικά αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη μέθοδος πραγματοποιείται σε ειδικούς χώρους/μηχανήματα, όπου χάρη στη χρήση αεριοποιημένου αζώτου μειώνεται η θερμοκρασία του σώματος, ενισχύοντας: την ευεξία, την κυκλοφορία του αίματος, την αύξηση του μεταβολισμού, την απώλεια βάρους, τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης, την ανακούφιση από τους πόνους, την ανάπλαση των κυττάρων.

Παρελθόν. Ιπποκράτης ο πρωτοπόρος!

Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της σύγχρονης ιατρικής υπήρξε ο πρώτος που χρησιμοποίησε το κρύο (και συγκεκριμένα τον πάγο και το χιόνι) σαν θεραπευτικό μέσο για τους τραυματισμούς. 2.500 χρόνια μετά στην Ιαπωνία, και συγκεκριμένα το 1978 υπήρξε το έναυσμα της σύγχρονης εφαρμογής της κρυοθεραπείας.

Σύντομα έγινε ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα στην αντιμετώπιση φλεγμονών και αποκατάσταση τραυματισμών, ιδιαίτερα σε αθλητικούς κύκλους.

Παρόν. Εντυπωσιακά αποτελέσματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Κορυφαίοι επιστήμονες και πολυεθνικές εταιρείες έχουν συμβάλλει, ώστε ο χώρος της κρυοθεραπείας να αποτελεί σήμερα ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Η κρυοθεραπεία βελτιώνει καθημερινά την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, προσφέροντάς τους: υγεία, ομορφιά, αποκατάσταση, ενέργεια και ευεξία! Η Cryosauna Hellas αποτελεί τον εκπρόσωπο της Ελλάδας και της Κύπρου στο χώρο, με παγκόσμια αναγνώριση.

Μέλλον. Εν ψυχρώ… όλα είναι δυνατά!